OSTALE USLUGE

RTG – RVG – Snimanje zuba najsavremenijom metodom direktnog prenosa slike na računar kako štedimo vreme, čuvamo podatke i pratimo cijeli tok rada. Ovi aparati imaju i do 10x manji stepen zračenja u odnosu na ostale.

HIJALURONSKI FILERI – primjenom hijaluronske kiseline možemo korigovati volumen lica (popunjavanje bora i usana) i ponovo uspostaviti izgubljene funkcije. Ispuni hijaluronskim filerima odličan su izbor jer Hijaluron danas postaje stvar higijene i stila života.

UDLAGE ZA BRUKSIZAM

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Redovni pregledi

Redovnim pregledima čuvate zdravlje zuba.

Hitni slučajevi

Hitni slučajevi +387 65 718 587

Oralna higijena

Oralna higijena sprečava mnoge probleme

Kako program porodični stomatolog funkcioniše?

Porodični stomatolog prati stanje i zdravlje cijele porodice, razumije stomatološke potrebe porodice, a ima i važnu edukativnu ulogu u razvoju dobrih higijenskih navika kod djece. Djeca će lakše pobijediti strah od stomatologa i formirati povjerenje ukoliko vide da isti stomatolog tretira i njihove roditelje. Ukoliko je neke navike potrebno menjati, to se takođe mnogo efikasnije sprovodi na nivou porodice.

Porodica i porodična istorija predstavljaju važne faktore kada se radi o oralnoj higijeni i zdravlju, iz više razloga.

  • Predispozicije za određene stomatološke probleme su često nasljedne.
  • Zdrave navike vezane za oralnu higijenu formiraju se unutar porodice.
  • Savladavanje straha od stomatologa i formiranje pozitivnog stava prema redovnim posjetama stomatologu se takođe odvijaju u krugu porodice.
DMA06735

Naš tim