FAMILY DENT DOBOJ

Dentalni turzizam

Dentalni turizam je grana medicinskog turizma koja podrazumijeva organizovan dolazak osoba u potrazi za stomatološkim uslugama koje su cjenovno pristupačnije u odnosu na cijene u njihovom zdravstvenom sistemu. To je spoj ugodnog i korisnog tj. mogućnost da sanirate stanje svog oralnog zdravlja po nižim cijenama a po standardima svjetske stomatologije i ujedno boravite u ugodnim, živopisnim krajevima, jedinstvenim po mnogo čemu.

Da bismo rješili Vaš oralni problem, bilo bi korisno da prije Vašeg dolaska posaljete digitalni ortopan- OPT snimak uz opis svog stomatološkog problema kako bi naš tim mogao napraviti preliminarni plan terapije i mogućnosti sa orijentacionom cijenom potrebnih tretmana, kao i isplanirati neophodan broj posjeta i termina u našoj ustanovi.

Vremnski rok za završetak protetske nadoknade kada imamo pripremljenu situaciju i znamo status Vašeg oralnog zdravlja je od 7 do 15 dana. Broj Vaših dolazaka prilagođavamo po dogovoru poštujući sve procedure i faze koje zahtijeva stručan pristup. Kod nas imate sve na jednom mjestu, od svih procedura u stomatologiji do digitalnog snimanja zuba, RVG dijagnostika.

IMG_3875a

Kod nas imate priliku da po 75% nižim cijenama u odnosu na inostranstvo KVALITETNO, BRZO I SIGURNO rješite svoj oralni problem. Naš tim Vam predlaže sigurna rješenja sa što dugoročnijim opstankom za Vaš slučaj, jer nam je cilj da svojim zadovoljnim osmijehom budete naša aktivna preporuka svojim prijateljima i rodbini.

Sa ponosom ističemo da su zadovoljni pacijenti naša najbolja reklama!

Naša ustanova Family Dent se nalazi u Doboju, gradu koji predstavllja raskrsnicu puteva, pa želja za obilaskom glavnih gradova kao i organizovanja ponuda u okviru Vaših interesovanja sa nama postaje mogućnost. Zavisno od veličine stomatološkog tretmana postoji mogućnost kreiranja paket aranžmana koji se radi individualno.

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da Vam pomognemo da naše krajeve napustite sa zdravim osmijehom i predivnim uspomenama na nas živopisan ambijent i srdačne ljude.

NAŠ TIM

Najkvalifikovanije osoblje

Naše osoblje se konstantno stručno usavršava i prati najmodernije trendove i dostignuća iz oblasti stomatologije.

ZAKAŽITE PREGLED

Izaberite pravu stomatološku njegu.
Zakažite pregled kod nas.

    Dentalni turizam